20 Years Old, 20 Vjec, HD, Korça Dokumentar, English
20 Years Old, 20 Vjec, HD, Korça Dokumentar, English
Fatos Tanasica (Fatosi Mborjes) Nenke jam semure Ne kafeneion e Gurit nga Mborja
Fatos Tanasica (Fatosi Mborjes) Nenke jam semure Ne kafeneion e Gurit nga Mborja
Gjergji Renato 2012
Gjergji Renato 2012
keli
keli
Renato i Korces
Renato i Korces
Marseli Visi dhe Olsi pershendesim klejsi enon New 2013
Marseli Visi dhe Olsi pershendesim klejsi enon New 2013
Renato Zeqollari - Gjergji ibrahimi - Valle jugu - LIVE lulishte 1 maji 2012
Renato Zeqollari - Gjergji ibrahimi - Valle jugu - LIVE lulishte 1 maji 2012
LIVE MUZIK RENATOJA I KORCES+
LIVE MUZIK RENATOJA I KORCES+
visi gerti renato nardi agron tomi turi tallava 2013
visi gerti renato nardi agron tomi turi tallava 2013
Miranda ruge e drenoves
Miranda ruge e drenoves
Korçë, 13-vjeçarja: Më përdhunoi 26-vjeçari:Erdhi te unë me dëshirë
Korçë, 13-vjeçarja: Më përdhunoi 26-vjeçari:Erdhi te unë me dëshirë
TURI GRABIANIT INTRO ME KLARINET HAREM.KAMERA BESNIK PRIFTI 2013 RESORANT EGNATIA 2+ REC DJ JOLDI
TURI GRABIANIT INTRO ME KLARINET HAREM.KAMERA BESNIK PRIFTI 2013 RESORANT EGNATIA 2+ REC DJ JOLDI
ZENUNI NEW 2013 FATMIR PANXHI GONI LIVE DJ ANI
ZENUNI NEW 2013 FATMIR PANXHI GONI LIVE DJ ANI
Renato klarinet orkestrale live ....armandi....
Renato klarinet orkestrale live ....armandi....
turi grabianit mondi loli pogon version grece (kapsali)
turi grabianit mondi loli pogon version grece (kapsali)
TAKU LIVE 2013--ORKESTRALE LIVE( balerinat duker kercyer)
TAKU LIVE 2013--ORKESTRALE LIVE( balerinat duker kercyer)
GJERGJI RENATO KORCA
GJERGJI RENATO KORCA
visi pogradecit 2014
visi pogradecit 2014
Drites tate Xhevahir Live Moli Dasem Tironse  2013
Drites tate Xhevahir Live Moli Dasem Tironse 2013
Sherr allashqiptar futbolli, qe ngjan me arene boksi, ne Kastrioti-Lushnja
Sherr allashqiptar futbolli, qe ngjan me arene boksi, ne Kastrioti-Lushnja
EMILJANO TALO  Sorkadhia (pogonishte)
EMILJANO TALO Sorkadhia (pogonishte)
RENATO KORCA LIVE
RENATO KORCA LIVE
GAZI SHITIT & TURI GRABIANIT ORKESTRALE
GAZI SHITIT & TURI GRABIANIT ORKESTRALE
Marseli i Gencit dhe Visi 2012
Marseli i Gencit dhe Visi 2012
Zorba.Ne buzuk Vaska.Ne organo Tani Xhaferi.Live
Zorba.Ne buzuk Vaska.Ne organo Tani Xhaferi.Live
luiza mondi elbasanit  nardi xhafa
luiza mondi elbasanit nardi xhafa
MONDI & ALTIN MYFTARI - VALLE TRESHE E FORTE LIVE BY DJ LANO VIDEO CLUB VERSUS BALLSH 2012 - 2013
MONDI & ALTIN MYFTARI - VALLE TRESHE E FORTE LIVE BY DJ LANO VIDEO CLUB VERSUS BALLSH 2012 - 2013
koli renato orkestrale
koli renato orkestrale
Spartak Kurteshi Gajdja Klodi Laprakes Kolazh Ervin Gonxhi Orkestrale LIVE BERAT 4 Janar 2013
Spartak Kurteshi Gajdja Klodi Laprakes Kolazh Ervin Gonxhi Orkestrale LIVE BERAT 4 Janar 2013
POGONISHTE RENATO & GERI
POGONISHTE RENATO & GERI
Baba Tomori Potpuri Alban Plovishti
Baba Tomori Potpuri Alban Plovishti
Korca Albania Shqiperi 2015 HD
Korca Albania Shqiperi 2015 HD
MISS KORCA 2012+FOTO KORCA+ LULI STUDIO
MISS KORCA 2012+FOTO KORCA+ LULI STUDIO
Ari Renato Muli Euro Korca
Ari Renato Muli Euro Korca
Shaban Cela kaba live ne Cerme 01/02/2013 ....armandi....
Shaban Cela kaba live ne Cerme 01/02/2013 ....armandi....
vali zenuni 2013
vali zenuni 2013
renato korca live 2013 dasme
renato korca live 2013 dasme
Ari Flamuri Renato Serenate Euro Korca
Ari Flamuri Renato Serenate Euro Korca
Serkos - Ringos (2)
Serkos - Ringos (2)
Adi Sybardhi & Sunaj & Mladi Taleni ko Bijav 2013
Adi Sybardhi & Sunaj & Mladi Taleni ko Bijav 2013
MARJUS ORKESTRALE 2013  B13 ADI SYBARDHI
MARJUS ORKESTRALE 2013 B13 ADI SYBARDHI
popullore live
popullore live
cunat e korces tallava 2012
cunat e korces tallava 2012
DASMA E FATONIT & VJOLLCËS - Sot Fatonin e martojna!
DASMA E FATONIT & VJOLLCËS - Sot Fatonin e martojna!
ALBAN PLOVISHTI LIVE nga SHKELZEN DELIJA & NIKOLLA MALAJ VIDEO STUDIO MULLA
ALBAN PLOVISHTI LIVE nga SHKELZEN DELIJA & NIKOLLA MALAJ VIDEO STUDIO MULLA
Pogonishte + Popullore 2012
Pogonishte + Popullore 2012
RENATO KORCA LIVE 2012
RENATO KORCA LIVE 2012
Renato , Gjergji , Ari , Juli - Kolazh Live Harrem (2010)
Renato , Gjergji , Ari , Juli - Kolazh Live Harrem (2010)
orkestrale live 2014
orkestrale live 2014
ENDRIT SHABANI ORKESTRALE 2011
ENDRIT SHABANI ORKESTRALE 2011