Pllumat e Zenelit para shtepis.Made in Zenel KOKORIKI.

Pllumat nga Kosova prej qytetit Prizren 03
Pllumat nga Kosova prej qytetit Prizren 03
Pllumat E Faik Goles New Jersey.AVI
Pllumat E Faik Goles New Jersey.AVI
dynekat e shtimes-kosoves 044 436 991(Shiten )3
dynekat e shtimes-kosoves 044 436 991(Shiten )3
Engleski tipleri belorepi
Engleski tipleri belorepi
Tippler E.Z.
Tippler E.Z.
Pllumat e Valon Sylqes - Pejë
Pllumat e Valon Sylqes - Pejë
pllumat e dajes
pllumat e dajes
Pllumat nga Kosova prej qytetit Prizren
Pllumat nga Kosova prej qytetit Prizren
Pllumat
Pllumat
pllumat sadik-nafa (1)
pllumat sadik-nafa (1)
Pellumbat e Lulit 1
Pellumbat e Lulit 1
Pllumat e Dulles - Video
Pllumat e Dulles - Video
Carska Ptica Kod Isa R. u Yuniorska Takmicenje 2011
Carska Ptica Kod Isa R. u Yuniorska Takmicenje 2011
Pllumat e celit
Pllumat e celit
Carska ptica Okmazic Miroslav
Carska ptica Okmazic Miroslav
pllumat-ks.wmv
pllumat-ks.wmv
Pllumat 2012
Pllumat 2012
Pllumat e Avinis ( Kosove-Llap-Gjermani) 08-2011
Pllumat e Avinis ( Kosove-Llap-Gjermani) 08-2011
pllumat e medit shtimes 2011 ,4
pllumat e medit shtimes 2011 ,4
Pllumat e Fadilit ... TuSuZ
Pllumat e Fadilit ... TuSuZ
golubi Donek tumler presheva
golubi Donek tumler presheva
pllumat e syles ne gjermani nga prizreni tusuz tel. 015121243775
pllumat e syles ne gjermani nga prizreni tusuz tel. 015121243775
tiplerat e Fadilit
tiplerat e Fadilit
Šidske rekorderke (Tipleri) 2011
Šidske rekorderke (Tipleri) 2011
zia ustaad and naeem kala 600 pegion laraiya 68 mare 103 gireee karachi.
zia ustaad and naeem kala 600 pegion laraiya 68 mare 103 gireee karachi.
Pellumbat e Muhamed Bytyqi
Pellumbat e Muhamed Bytyqi
pllumat e halilit kosove e france 2011
pllumat e halilit kosove e france 2011
Pllumat e Faik Goles Amerike
Pllumat e Faik Goles Amerike
Pllumat e Edonit
Pllumat e Edonit
veton dhe sadik
veton dhe sadik
New Ronaldinho from Prizren
New Ronaldinho from Prizren
pellumbat e benit 3200437178
pellumbat e benit 3200437178
1.Albanische Hochflieger -  Pllumat e Shqiptarve ,Pllumat e Enver Gjelit
1.Albanische Hochflieger - Pllumat e Shqiptarve ,Pllumat e Enver Gjelit
pllumat e gjakoves
pllumat e gjakoves
Pllumat
Pllumat
Pllumat 2011 (3)
Pllumat 2011 (3)
Najlepsi srpski golubovi....wmv
Najlepsi srpski golubovi....wmv
PELLUMBAT E RREM COLLAKUT TIRANE
PELLUMBAT E RREM COLLAKUT TIRANE
pllumat e Nuhis ne Austri (Tauben) (Treboshi)
pllumat e Nuhis ne Austri (Tauben) (Treboshi)
Pllumbat e Vin Topit & Landit
Pllumbat e Vin Topit & Landit
pellumbat e valonit
pellumbat e valonit
Pigeon Pal's Daily Racing Club News 35 11Days Left To Adopt
Pigeon Pal's Daily Racing Club News 35 11Days Left To Adopt
pllumat e shetit 2
pllumat e shetit 2
zhuri   besarbiii
zhuri besarbiii
pllumat e bardhit komogllave 2011
pllumat e bardhit komogllave 2011
Malinovat e Fahredinit ne Fauna Jone
Malinovat e Fahredinit ne Fauna Jone
pllumat e valonit
pllumat e valonit
Pllumat e Agit 6
Pllumat e Agit 6
Pllumat e Gjakoves
Pllumat e Gjakoves
pllumat 2010 prizren   arbanas
pllumat 2010 prizren arbanas