Dasma ne New York Qanije Skenderi edhe Shqipe Kastrati

Qanije Skenderi Dasma 2 Goni
Qanije Skenderi Dasma 2 Goni
Shqipe Kastrati - ministri ne londer live ne emisionin konaku
Shqipe Kastrati - ministri ne londer live ne emisionin konaku
Shqipe Kastrati   Këngë për vjehrra
Shqipe Kastrati Këngë për vjehrra
Shqipe Kastrati - O xhan ku te kam more 2012
Shqipe Kastrati - O xhan ku te kam more 2012
AGRON MAQELLARA: LOTE LOTOJ
AGRON MAQELLARA: LOTE LOTOJ
Dasem Shqiptaro-Amerikane ne New York Viti 1988
Dasem Shqiptaro-Amerikane ne New York Viti 1988
Qanije Skenderi - Vallja e dajellareve Dasma e Durimit
Qanije Skenderi - Vallja e dajellareve Dasma e Durimit
Gezim Nika ne dasem te Dritanit edhe te Genartines 2010
Gezim Nika ne dasem te Dritanit edhe te Genartines 2010
SHQIPE KASTRATI--- E KAM PAS NJI JARAN TE VJETER /NE DASEM E NEHATIT ,  (NEO'S )
SHQIPE KASTRATI--- E KAM PAS NJI JARAN TE VJETER /NE DASEM E NEHATIT , (NEO'S )
shqipe kastrati
shqipe kastrati
Shqipe Kastrati - live ne emisionin konaku
Shqipe Kastrati - live ne emisionin konaku
Shqipe Kastrati - Prej zemanit t'djalërisë
Shqipe Kastrati - Prej zemanit t'djalërisë
Shqipe Kastrati - Ministrit ne Londer
Shqipe Kastrati - Ministrit ne Londer
Dasma Shqiptare Zvicerr 24.04.2011 - Elonid & Amira - Part 2 - Albanische Hochzeit - Ay Video®
Dasma Shqiptare Zvicerr 24.04.2011 - Elonid & Amira - Part 2 - Albanische Hochzeit - Ay Video®
Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku   Dy kame ne nje kepuce dhe Rrenagjija
Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku Dy kame ne nje kepuce dhe Rrenagjija
Dasma Dibrane ne chicago 5.wmv
Dasma Dibrane ne chicago 5.wmv
Shqipe Kastrati - n'ball te arbrit live ne emisionin konaku
Shqipe Kastrati - n'ball te arbrit live ne emisionin konaku
Dasma Dibrane ne chicago 2
Dasma Dibrane ne chicago 2
Argjend & Flori Lloga ft Shqipe Kastrati - Gurmbeti 2012
Argjend & Flori Lloga ft Shqipe Kastrati - Gurmbeti 2012
Adnan Kamberi & Shqipe Kastrati - live ne emisionin konaku
Adnan Kamberi & Shqipe Kastrati - live ne emisionin konaku
MOTRAT MUSTAFA SHQIPE KASTRATI NAZIFE BUNJAKU - BOLLE E MIR VEQ PAK E VOGEL
MOTRAT MUSTAFA SHQIPE KASTRATI NAZIFE BUNJAKU - BOLLE E MIR VEQ PAK E VOGEL
Dasma e Aldes & Dritanit ( Hyrja e nuses )
Dasma e Aldes & Dritanit ( Hyrja e nuses )
Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku   Potpuri
Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku Potpuri
Dasma e Amirit Me Adelinen
Dasma e Amirit Me Adelinen
Dasma Fiesta 2010
Dasma Fiesta 2010
Shqipe Kastrati & Nazife Bunjaku   Potpuri
Shqipe Kastrati & Nazife Bunjaku Potpuri
Motrat Bunjaku - Hy ne valle o moj kosovare POTPURI
Motrat Bunjaku - Hy ne valle o moj kosovare POTPURI
shqipe kastrati
shqipe kastrati
MERITA HALILI - Kolazh, 100 VJET MUZIKE
MERITA HALILI - Kolazh, 100 VJET MUZIKE
shqipe kastrati
shqipe kastrati
MOTRAT MUSTAFA NAZIFE BUNJAKU SHQIPE KASTRATI - MUJ KRASNIQI BEQIR GASHI
MOTRAT MUSTAFA NAZIFE BUNJAKU SHQIPE KASTRATI - MUJ KRASNIQI BEQIR GASHI
Qanije Skenderi Dasma 2
Qanije Skenderi Dasma 2
Ti Vetem Ti - Grupi Sazet E Ohrit 2011
Ti Vetem Ti - Grupi Sazet E Ohrit 2011
Shqipe Kastrati-Bilbili n´dritare
Shqipe Kastrati-Bilbili n´dritare
Dasma e Leonardit - Hotel Konti 2009
Dasma e Leonardit - Hotel Konti 2009
Shqipe Kastrati- 2009 NEW NEW
Shqipe Kastrati- 2009 NEW NEW
MOTRAT MUSTAFA SHQIPE & NAZIFE - 10 BUKURI TE SHOH NE SY
MOTRAT MUSTAFA SHQIPE & NAZIFE - 10 BUKURI TE SHOH NE SY
Dasma NYC
Dasma NYC
Sinkopa & Shqipe Kastrati
Sinkopa & Shqipe Kastrati
Dasma Dibrane ne Çikago 1
Dasma Dibrane ne Çikago 1
DASEM SHQIPTARE JETMIR'S AND EDONA'S
DASEM SHQIPTARE JETMIR'S AND EDONA'S
Burim Kastrati - Ne Dasmen Tende
Burim Kastrati - Ne Dasmen Tende
Muzik turke shum e mirë xvid
Muzik turke shum e mirë xvid
Dasma Dibrane ne chicago 4.wmv
Dasma Dibrane ne chicago 4.wmv
shqiptaret ne amerike per festen e gjelit te detit
shqiptaret ne amerike per festen e gjelit te detit
Bound to you - Beatrice Fenorasi Cover
Bound to you - Beatrice Fenorasi Cover
Gezim Salaj Ismet Aloshi Valdet Luka Hejdi Mehmeti LIVE 2011
Gezim Salaj Ismet Aloshi Valdet Luka Hejdi Mehmeti LIVE 2011
Mc MiMi Ft Ardiana & Menoss - Maturant 2011
Mc MiMi Ft Ardiana & Menoss - Maturant 2011
Shqipe Krivanjeva-Potpuri Dasmash 2011
Shqipe Krivanjeva-Potpuri Dasmash 2011
gjonbalaj dasma florent dhe dafina NY 27 shtator 09
gjonbalaj dasma florent dhe dafina NY 27 shtator 09