01 - Sprova e Dexhalit - Ekrem Avdiu
01 - Sprova e Dexhalit - Ekrem Avdiu
Komentimi i 40 Haditheve të Imam Neveviut - LIVE - nga Hoxhë Enis Rama
Komentimi i 40 Haditheve të Imam Neveviut - LIVE - nga Hoxhë Enis Rama
06 - Veretja e miresive te Allahut - Enis Rama
06 - Veretja e miresive te Allahut - Enis Rama
24 - Mendjemadhësia - me hoxhë Ekrem Avdiun
24 - Mendjemadhësia - me hoxhë Ekrem Avdiun
Jeta në Kosovë   Ekrem Avdiu, Hysamedin Abazi, Blerim Latifi, Valon Syla
Jeta në Kosovë Ekrem Avdiu, Hysamedin Abazi, Blerim Latifi, Valon Syla
Sadullah Bajrami - Imam Mehdiu-2
Sadullah Bajrami - Imam Mehdiu-2
Ardhja e Mehdiut - Hoxhë Bedri Lika
Ardhja e Mehdiut - Hoxhë Bedri Lika
banoret e shpelles (kjo ngjarje ka ndodh ne shqiperi ne kohen e komunizmit)
banoret e shpelles (kjo ngjarje ka ndodh ne shqiperi ne kohen e komunizmit)
Njeriu i cili pretendon se është Imam Mehdiu!
Njeriu i cili pretendon se është Imam Mehdiu!
Bllokohet komunikacioni pas ardhjes së Hoxhë Irfan Salihut në Shkup
Bllokohet komunikacioni pas ardhjes së Hoxhë Irfan Salihut në Shkup
"SHEMBUJ NGA JETA E OMER ABDULAZIZIT DHE BIRIT TE TIJ"- Ekrem Avdiu
Jezu Krishti në konceptin Islam - Ekrem Avdiu
Jezu Krishti në konceptin Islam - Ekrem Avdiu
Ngjarjet në Tripoli, në Damask e ardhja e imam Mehdiut -( Pjesa e parë )
Ngjarjet në Tripoli, në Damask e ardhja e imam Mehdiut -( Pjesa e parë )
1. RUKJE (Sherim me Kuran) - Reciton Shejkh Yassir al Dosari
1. RUKJE (Sherim me Kuran) - Reciton Shejkh Yassir al Dosari
KUSH JAN SHIJAT - Irfan Salihu
KUSH JAN SHIJAT - Irfan Salihu
Imam Mehdiu i sunive & Imam Mehdiu i shiave
Imam Mehdiu i sunive & Imam Mehdiu i shiave
PYETJE - PËRGJIGJE - Ekrem Avdiu
PYETJE - PËRGJIGJE - Ekrem Avdiu
Zbritja e Isaut (alejhi selam) dhe mbytja e Dexhallit
Zbritja e Isaut (alejhi selam) dhe mbytja e Dexhallit
PSE NUK JEMI TË LUMTUR? - Hoxhë Ekrem Avdiu
PSE NUK JEMI TË LUMTUR? - Hoxhë Ekrem Avdiu
A ka lindur Imam Mehdiu
A ka lindur Imam Mehdiu
Zakir Naik - Sekreti i Memorjes
Zakir Naik - Sekreti i Memorjes
Emisioni nr.1 - Pyetje dhe Përgjigje nga hoxhë Fadil Sogojeva në Facebook
Emisioni nr.1 - Pyetje dhe Përgjigje nga hoxhë Fadil Sogojeva në Facebook
Sadullah Bajrami - Imam Mehdiu-1
Sadullah Bajrami - Imam Mehdiu-1
C'fare po ndodh realisht ne Siri? (Pjesa e 4-tet) Ata nuk luftojne per ju!
C'fare po ndodh realisht ne Siri? (Pjesa e 4-tet) Ata nuk luftojne per ju!
Enis Rama - I Dërguari alejhi selam qorton të dashurin e Tij
Enis Rama - I Dërguari alejhi selam qorton të dashurin e Tij
Islami tradicional dhe 'Islami tradicional' - Ekrem Avdiu - HUTBE
Islami tradicional dhe 'Islami tradicional' - Ekrem Avdiu - HUTBE
Shtëpia e kryeministrit Thaçi në shitje, çmimi më i ulët se vlera 28-08-12
Shtëpia e kryeministrit Thaçi në shitje, çmimi më i ulët se vlera 28-08-12
03 - Kujdesu për udhërrefyesin - Enis Rama
03 - Kujdesu për udhërrefyesin - Enis Rama
KUSH JANË SHIJAT?!  -  Irfan Salihu
KUSH JANË SHIJAT?! - Irfan Salihu
18.) Shenjat e Kijametit - Hoxhë Bekir Halimi
18.) Shenjat e Kijametit - Hoxhë Bekir Halimi
Ngjarjet në Tripoli, në Damask e ardhja e imam Mehdiut (pjesa e gjashtë)
Ngjarjet në Tripoli, në Damask e ardhja e imam Mehdiut (pjesa e gjashtë)
Ardhja e Imam Mehdiut ? Dr.Shefqet Krasniqi
Ardhja e Imam Mehdiut ? Dr.Shefqet Krasniqi
Irfan Salihu Pyetje&Pergjigje  Ne Radio Pendimi
Irfan Salihu Pyetje&Pergjigje Ne Radio Pendimi
Femra, edukuese e gjeneratave  - Enis  Rama
Femra, edukuese e gjeneratave - Enis Rama
Irfan Salihu- Ardhja e Isait a.s.
Irfan Salihu- Ardhja e Isait a.s.
Mashtrimi i madh ( pjesa e 69 ) Përgatitjet për ARDHJEN e Dexhallit 1
Mashtrimi i madh ( pjesa e 69 ) Përgatitjet për ARDHJEN e Dexhallit 1
01. Shenjat e Kijametit - Imam Mehdiu - Sadullah Bajrami
01. Shenjat e Kijametit - Imam Mehdiu - Sadullah Bajrami
Kush është Imran Husseini? Hoxhë Enis Rama
Kush është Imran Husseini? Hoxhë Enis Rama
Njeriu i cili pretendon se është Imam Mehdiu!
Njeriu i cili pretendon se është Imam Mehdiu!
Kamera e Fshehur 2012
Kamera e Fshehur 2012
Ngjarjet në Tripoli, në Damask e ardhja e imam Mehdiut (pjesa e 10) Fundi i afërt i SHBA
Ngjarjet në Tripoli, në Damask e ardhja e imam Mehdiut (pjesa e 10) Fundi i afërt i SHBA
Kosovë kurrë s'tu nda gazepi (Filmi i plote)
Kosovë kurrë s'tu nda gazepi (Filmi i plote)
Sekreti që fshihet mbrapa Coca Cola's
Sekreti që fshihet mbrapa Coca Cola's
Arsyetimi i Muslimanit  -  Ekrem Avdiu
Arsyetimi i Muslimanit - Ekrem Avdiu
KOMENTIMI I AJETUL KURSISË - Ekrem Avdiu
KOMENTIMI I AJETUL KURSISË - Ekrem Avdiu
14 - Metodologjia e thirrjes ne tregimin e  Sulejmanit (alejhi selam) - Ekrem Avdiu
14 - Metodologjia e thirrjes ne tregimin e Sulejmanit (alejhi selam) - Ekrem Avdiu
55 - Katastrofat natyrore - me hoxhe Ekrem Avdiun
55 - Katastrofat natyrore - me hoxhe Ekrem Avdiun
Disa fjalë për Jeta Xharrën - Ekrem Avdiu
Disa fjalë për Jeta Xharrën - Ekrem Avdiu
Letra e dërguar nga Sulltan Sulejmani mbretit Francez - King Francois I
Letra e dërguar nga Sulltan Sulejmani mbretit Francez - King Francois I
APELIM nga Bekir Halimi, Ekrem Avdiu, Ferid Selimi per ardhjen e Muslimaneve me 29.10.2011
APELIM nga Bekir Halimi, Ekrem Avdiu, Ferid Selimi per ardhjen e Muslimaneve me 29.10.2011