http://www.vizionplus.tv/
https://www.facebook.com/albanianpazar

Show i perjavshem i humorit ne Vizion Plus. Nen drejtimin e Agron Llakaj.

Oqi Apo Po - Al Pazar
Oqi Apo Po - Al Pazar
Nusja dhe vjerra ne restorant - Al Pazar 8 Mars 2014 - Sketch - Vizion Plus
Nusja dhe vjerra ne restorant - Al Pazar 8 Mars 2014 - Sketch - Vizion Plus
Lemja dhe Montana - 22 Shkurt 2014 - Al Pazar - Vizion Plus
Lemja dhe Montana - 22 Shkurt 2014 - Al Pazar - Vizion Plus
Al Pazar - 24 Maj 2014 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 24 Maj 2014 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - Filizi, Saliu, Edi, Jozefina
Al Pazar - Filizi, Saliu, Edi, Jozefina
Al Pazar 13 Prill 2013 Pj.3 - Vizion Plus - Humor
Al Pazar 13 Prill 2013 Pj.3 - Vizion Plus - Humor
Beme o zot femer - Al Pazar - Vizion Plus - Show
Beme o zot femer - Al Pazar - Vizion Plus - Show
Al Pazar - 29 Mars 2014 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 29 Mars 2014 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Oqi Apo PO - Al Pazar
Oqi Apo PO - Al Pazar
Berisha dhe Rama ne gjyq - Al Pazar 29 Mars 2014 - Sketch - Vizion Plus
Berisha dhe Rama ne gjyq - Al Pazar 29 Mars 2014 - Sketch - Vizion Plus
Nusja e Policit te Al Pazar-it
Nusja e Policit te Al Pazar-it
Rama,Berisha dhe Topalli ne festivalin folklorik - Al Pazar
Rama,Berisha dhe Topalli ne festivalin folklorik - Al Pazar
Hajdutet ne shtepi - Al Pazar - Vizion Plus - Show
Hajdutet ne shtepi - Al Pazar - Vizion Plus - Show
Al Pazar - 1 Janar 2014 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 1 Janar 2014 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 9 Nentor 2013 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 9 Nentor 2013 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
Ramo dhe Xhevria - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Ramo dhe Xhevria - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 5 Tetor 2013 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 5 Tetor 2013 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
Aja - Al Pazar 7 Dhjetor 2013 - Show Humor - Vizion Plus
Aja - Al Pazar 7 Dhjetor 2013 - Show Humor - Vizion Plus
Intervista e Eli Fares ne Al Pazar
Intervista e Eli Fares ne Al Pazar
Aja - Al Pazar 9 Nentor 2013 - Show Humor - Vizion Plus
Aja - Al Pazar 9 Nentor 2013 - Show Humor - Vizion Plus
DIKTATORI - DOKUMENTAR ENVER HOXHA 6
DIKTATORI - DOKUMENTAR ENVER HOXHA 6
Al Pazar - 26 Tetor 2013 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 26 Tetor 2013 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Gruaja e Policit ne Al Pazar
Gruaja e Policit ne Al Pazar
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013   Per vete, Edi Oga, Skrapi, Ramadani, Drejtori
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Per vete, Edi Oga, Skrapi, Ramadani, Drejtori
Edi Rama takim me popullin - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Edi Rama takim me popullin - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Apartamenti 2xl - 31.12.2012 (Koncert)
Apartamenti 2xl - 31.12.2012 (Koncert)
Rama vs Berisha - Al Pazar
Rama vs Berisha - Al Pazar
Al Pazar - 12 Prill 2014 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 12 Prill 2014 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013   Kapo, Kori i Korces
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Kapo, Kori i Korces
Al Pazar - 5 Prill 2014 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 5 Prill 2014 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Rama dhe Berisha ne ngushellim - Al Pazar - Vizion Plus - Show
Rama dhe Berisha ne ngushellim - Al Pazar - Vizion Plus - Show
Aja dhe Filizi presin urimet e politikaneve - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Aja dhe Filizi presin urimet e politikaneve - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Gjyqi - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Gjyqi - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 21 Dhjetor 2013 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 21 Dhjetor 2013 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
E diela shqiptare - Shihemi në gjyq (2 nëntor 2013)
E diela shqiptare - Shihemi në gjyq (2 nëntor 2013)
Sulejmani i qejflishem - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Sulejmani i qejflishem - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 9 Mars 2013 Pj.3 - Vizion Plus - Show,Humor
Al Pazar - 9 Mars 2013 Pj.3 - Vizion Plus - Show,Humor
Apartamenti 2xl-31.12.2013-Nata e pare e marteses
Apartamenti 2xl-31.12.2013-Nata e pare e marteses
Al Pazar 10/20/12
Al Pazar 10/20/12
Paradoksi ne Al Pazar
Paradoksi ne Al Pazar
Festivali - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Festivali - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Jakup Kallini, karrota - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Jakup Kallini, karrota - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Parodistet e Vlores - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Parodistet e Vlores - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus
Zone e lire - Rikthehet Ujku i Cerrikut, tashme i famshem! (20 qershor 2014)
Zone e lire - Rikthehet Ujku i Cerrikut, tashme i famshem! (20 qershor 2014)
Al Pazar - 9 Shkurt 2013 Pj.4 - Vizion Plus - Show
Al Pazar - 9 Shkurt 2013 Pj.4 - Vizion Plus - Show
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013   Skrapi Femijet
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Skrapi Femijet
Al Pazar - 5 Prill 2014 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 5 Prill 2014 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 1 Janar 2014 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 1 Janar 2014 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 1 Janar 2014 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 1 Janar 2014 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013   Radio Kashari, e ftuar Venera Lumani
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Radio Kashari, e ftuar Venera Lumani