Augustin Uka Me Këngen e " Lutë Fukarasë "

Augustin Uka - Luto Fukaraja 4/5
Augustin Uka - Luto Fukaraja 4/5
Augustin Ukaj - Kënga e SEJDES.
Augustin Ukaj - Kënga e SEJDES.
Augustin Uka - Luto Fukaraja 2/5
Augustin Uka - Luto Fukaraja 2/5
Augustin Ukaj 1985 Kënga e Martes 1
Augustin Ukaj 1985 Kënga e Martes 1
Augustin Uka - Luto Fukaraja 1/5
Augustin Uka - Luto Fukaraja 1/5
Augustin Uka - Luto Fukaraja 5/5
Augustin Uka - Luto Fukaraja 5/5
Kënga e Sinan Dragushes (Llapi)
Kënga e Sinan Dragushes (Llapi)
Augustin Uka - Kënga Ushtarit
Augustin Uka - Kënga Ushtarit
Augustin Ukaj - Luto fukaraja
Augustin Ukaj - Luto fukaraja
Augustin Ukaj (Aga Imerit 2) Orginale
Augustin Ukaj (Aga Imerit 2) Orginale
Augustin Ukaj-Luto Fukaraja Pjesa 3.mp4
Augustin Ukaj-Luto Fukaraja Pjesa 3.mp4
Augustin Ukaj - Qka kan pleqt qe ankohen
Augustin Ukaj - Qka kan pleqt qe ankohen
AGUSTIN DHE GJERGJ UKAJ - NJAZI KAPETANIT
AGUSTIN DHE GJERGJ UKAJ - NJAZI KAPETANIT
augustin ukaj massakra e Hasit (Marka qupit)
augustin ukaj massakra e Hasit (Marka qupit)
Augustin Ukaj-Luto Fukaraja Pjesa 2.mp4
Augustin Ukaj-Luto Fukaraja Pjesa 2.mp4
Hashim Shala & Tahir Drenica - Ram Bllaca
Hashim Shala & Tahir Drenica - Ram Bllaca
Augustin Ukaj - te Mbar Bota ban Qudi,qka eshte Puna me ket Serbi
Augustin Ukaj - te Mbar Bota ban Qudi,qka eshte Puna me ket Serbi
Augustin Uka - Avni Rrustemi 3/3
Augustin Uka - Avni Rrustemi 3/3
Augustin Ukaj (Aga Imerit 1) Orginale
Augustin Ukaj (Aga Imerit 1) Orginale
Augustin Uka - Dispanzeri 2/2
Augustin Uka - Dispanzeri 2/2
Augustin Uka - Ndeshja Trenit Zagreb 2/3
Augustin Uka - Ndeshja Trenit Zagreb 2/3
AUGUSTIN UKA &MARJAN GOJANI (QORR ILAZIN) 1
AUGUSTIN UKA &MARJAN GOJANI (QORR ILAZIN) 1
Augustin Uka - Isuf Aga 1/4
Augustin Uka - Isuf Aga 1/4
Augustin Uka - Ura Fshejt 1/3
Augustin Uka - Ura Fshejt 1/3
Augustin Ukaj - Shi me Gjak ( Luta i Fukaras) video dhe kënga
Augustin Ukaj - Shi me Gjak ( Luta i Fukaras) video dhe kënga
Kënga e Hasimes ,Kendon Augustin Ukaj & Marjan Gojani
Kënga e Hasimes ,Kendon Augustin Ukaj & Marjan Gojani
Augustin Uka & Vesel Bujupi - Vela
Augustin Uka & Vesel Bujupi - Vela
Augustin Uka - Ndeshja Trenit Zagreb 3/3
Augustin Uka - Ndeshja Trenit Zagreb 3/3
Augustin Ukaj-Luto Fukaraja Pjesa
Augustin Ukaj-Luto Fukaraja Pjesa
Augustin Ukaj & Martin Ukaj & Marjan Gojani - Ura e Shejt 1/2
Augustin Ukaj & Martin Ukaj & Marjan Gojani - Ura e Shejt 1/2
Augustin ukaj Qa ka dielli se sban drit 1*
Augustin ukaj Qa ka dielli se sban drit 1*
Augustin Uka - Kënga Mesuesit 1/2
Augustin Uka - Kënga Mesuesit 1/2
Augustin Ukaj - Ymer Popovci
Augustin Ukaj - Ymer Popovci
Augustin Ukaj Gjergj Ukaj Marash Krasniqi - Ali Pasha Pasha i Vogel
Augustin Ukaj Gjergj Ukaj Marash Krasniqi - Ali Pasha Pasha i Vogel
Augustin Uka - Isuf Aga 3/4
Augustin Uka - Isuf Aga 3/4
Augustin Uka - Shtjefen Gjeqovi 1/2
Augustin Uka - Shtjefen Gjeqovi 1/2
Augustin Ukaj - Martin Ukaj - Abdullah Hoxha
Augustin Ukaj - Martin Ukaj - Abdullah Hoxha
Augustin Uka - Kenga e Qorr Eshrefit pjesa e II
Augustin Uka - Kenga e Qorr Eshrefit pjesa e II
Augustin Uka - Demë Ahmeti 5/5
Augustin Uka - Demë Ahmeti 5/5
Augustin Ukaj  Esad Pasha - Avni Rrustemi 1920 (2 )
Augustin Ukaj Esad Pasha - Avni Rrustemi 1920 (2 )
Augustin Uka - Kenga e Rrushes
Augustin Uka - Kenga e Rrushes
Augustin Uka - Palë Mhilli 3/3
Augustin Uka - Palë Mhilli 3/3
Augustin Uka Vajtimi i Avdis
Augustin Uka Vajtimi i Avdis
Augustin Uka - Ndeshja Me Prindë
Augustin Uka - Ndeshja Me Prindë
Augustin Ukaj & Marjan Gojani - Haxhi Zeka
Augustin Ukaj & Marjan Gojani - Haxhi Zeka
Vesel Bujupi ,Martin Ukaj ,Augustin Ukaj-Kenga e Vremit -Orginal Version
Vesel Bujupi ,Martin Ukaj ,Augustin Ukaj-Kenga e Vremit -Orginal Version
Augustin Uka - Halit Gashi
Augustin Uka - Halit Gashi
Hamide Sadiku & Augustin Ukaj- Kenga Rrushja e Rexhes
Hamide Sadiku & Augustin Ukaj- Kenga Rrushja e Rexhes
Augustin Ukaj 1
Augustin Ukaj 1
augustin uka (Mirdita1)
augustin uka (Mirdita1)